Nevařená jablečná kaše s rozinkami a skořicí |
 

Nevařená jablečná kaše s rozinkami a skořicí

news img

  • jablko
     
     
  • 3 lžíce lněné semínko
     
     
  • 1 dl voda
     
     
  • půl hrsti rozinky
     
     
  •   listová zelenina - malá hrst špenátu, kadeřávku, petrželových listů...
     
     
  • špetka  skořice
     
     
  • vše Vybrané ingredience.
     
 

Delikátní jablečná kaše pro malé i velké vhodná pro bezlepkovou dietu. Neobsahuje cukr, lepek ani mléko a přesto je svou chutí i přínosem pro náš organismus naprosto dokonalá. Nemluvě o tom, že je nevařená, takže si zachovává veškeré životně důležité enzymy, které nezničíme vařením.

 

Množství: 1 porce
Potřebujeme: prkénko, nůž, mixér

 

1. Namočíme si rozinky do misky s vodou.

2. Lněná semínka vložíme do suché náboby mixéru a rozmixujeme na mouku. Přidáme vodu a necháme bobtnat.

3. Jablko nakrájíme na kousky. Nemáte-li úplně nejslabší mixér, vložte i s jádřinci a stopkou.

4. Jablíčka vložíme do mixéru a společně se skořicí a listovou zeleninou je mixujeme. 

5. Jsou-li jablíčka a listová zelenina rozmixovaná, přidáme rozinky a mixujeme již jen lehce.

6. Kaše je hotová. Na talíři ozdobíme máčenými sušenými semínky a skořicí.

 

Dobrou chuť!

 

 


Komentáře    [ 0 ]

Přidat příspěvek:

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.