Když pomeranč potká avokádo a vanilku |
 

Když pomeranč potká avokádo a vanilku

news img

 

Na vánočních trzích jsem jedné krásné bytosti slíbila recepty, které se dají připravovat naším oblíbeným pomocníkem v kuchyni Personal Blenderem. První květy už na nás koukají a já se slavnostně dostávám k prvnímu z nich. Děkuji Danuško za trpělivost! :)

 

Příprava tohoto velice lahodného receptu je velice jednoduchá. Do Blenderu vložte jeden a půl oloupaného pomeranče, půl oloupaného avokáda, špetku chilli - pomeranče jsou přece jen docela ochlazujícím ovocem a jelikož nemáme ještě parné léto, doporučuji energii vyrovnat chilli nebo alespoň skořicí - a špetku vanilky nebo pár kapek vanilkového extraktu. Pomixujte. Nedaří-li se vám, klidně s nádobou zaštěrchejte případně přidejte kapku vody. Bude-li Vám směs připadat málo sladká nebo chroupáte-li v podobných směsích rádi něco pevného, přidejte ještě pár rozinek a krátce domixujte. Ale pouze tak, aby zůstaly kousky. Vyklopte do sklenky nebo misky.

 

Do Blenderu vložte zbytek pomeranče, 1/4dl vody a umixujte. Přilejte na dezert.

 

Ozdobte chilli, skořicí, zelenými lístky a podávejte!

 

 

Dobrou chuť!

Raw labužník Markéta Vítková :) 

 

Kategorie: Dobrotky a zmrzliny

Komentáře    [ 0 ]

Přidat příspěvek:

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.